maanantai 21. tammikuuta 2019

Toteutin yhden unelman

Niin kuin viimeksi sanoin olen haaveillut Vespasta useamman vuoden. Selkeesti tässä on kyse 50+ vuotiaan ikäkriisistä, että kun ei teininä ollu sitä mopoa moottoripyörästä puhumattakaan, niin nyt pitää toteuttaa näitä lapsuuden haaveita. Hyvin pärjäisi ilmankin jos järjellä ajattelisi. Mut hei onhan se nätti. :)

Haluan oppia jonkun uuden taidon ja mopoilu kuulostaa just siltä mitä on kiva kokeilla ennen kuin kuolee.


Jännää tulee olemaan. Kaupungissa nyt en uskalla alkukesästä ajella. Opettelen rauhassa pikkuteillä. Kuluja uusi kulkuneuvo tietää. Voi olla ettei optimistisesti laaditut säästö tavoitteet ihan toteudu tänä vuonna. Pelkät vakuutukset maksaa vuodessa 300e eikä edes ole mikään täyskasko. Ajattelin myös ottaa autokoulusta muutaman ajotunnin. Kypärään menee pari sataa. Ajovaatteet yritän löytää käytettynä.

Vielä en tiedä tuleeko tästä vempeleestä ilo vai taakka. Aika näyttää. 

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka nätti, onnea ja tsemppiä ajoharjoitteluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä on ihan älyttömän ihana :) Veikkaan että ei ole elokuussa enää yhtä naarmuton.

   Poista
 2. Joskus muinoin kun teini-ikäinen tyttäreni sai skootterin, odotin sitä ihan innolla, että pääsisin minäkin harjoittelemaan... no, en uskaltanut. En ajanut sillä koskaan. Minä arkajalka =). Mutta onpas sinun ajopelisi kaunis. Ja punainen! Punainen on ehdottomasti paras väri.

  VastaaPoista
 3. Alkuun olin vähän että punainen ei ehkä ole mun väri, mut alan tykätä siitä. :) Saas nähdä uskallanko ajella sillä ja etenkin se että milloin uskallan liikenteeseen.

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis kuin kukka tuo sinun skootteri!
  Mukavia ajeluita :)

  VastaaPoista

Taloustilanne vuoden 2021 päätyessä

  Vuoden 2021 päättyessä rahatilanne on tämä: Nordnet: 18786e (osakkeet 15475, rahastot 932 ja tilillä 2380) Pankki 2119e Käteinen 220e  Yht...