keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Yllättäen yksityiskohtainen raportointi ei kiinnosta enää


Kattelin äsken pennosta mitä olen kuluttanut mihinkin. En jaksa alkaa liittää niitä grafiikoita tänne, kun jokaisen tulleen ja menneen kolikon raportointi ja analysointi on alkanut tuntua typerältä ajatukselta. Eli jatkossa en tänne ihan jokaista senttiä kirjaa. Jotain koostetta tekee silti mieli kerätä. 

Erilaisiin syömiseen liittyviin asioihin on mennyt lokakuussa 392,90 euroa. Se on aivan järkyttävä määrä ja koostuu ruokakaupasta, ravintoloista, kahviloista ja työeväistä. Ruokakauppaan olen sisällyttänyt 60e:n hirvenlihaostoksen joka ei tule toistumaan kovin montaa kertaa kauden aikana. Ilman sitä normaaliin kotona ja töissä syömiseen menee sunnilleen 250e ja sille vois ehkä tehdä jotain. Pitää seurata tätä asiaa. Kahviloihin ja ravintoloihin on mennyt 80e, se on ainakin 30e yli suunnitellun.

Isoin kuluerä oli tulevan Tukholman reissun aktiviteetin maksaminen. Lentolippuineen reissuun on nyt mennyt 1120e. Tässä kuussa on tuloja ollut sen verran paljon, että ilman joulureissua säästöön olisi jäänyt yli tonni ylimääräistä, mut nyt tuloista jäi tähteeksi 61,50, joka sekin toki on parempi kuin että olis menty miinukselle. 


Kahteen eri rahastoon meni suunnitelman mukaisesti 250e/kk ja se lienee tässä tilanteessa oikea summa. 
Kaikkeen muuhun kulutukseen on rahaa mennyt järkevästi tai ei lainkaan. Eli kokonaisuus on plussan puolella ja siihen olen tyytyväinen vaikka puskurirahasto näyttääkin juuri nyt nollaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taloustilanne vuoden 2021 päätyessä

  Vuoden 2021 päättyessä rahatilanne on tämä: Nordnet: 18786e (osakkeet 15475, rahastot 932 ja tilillä 2380) Pankki 2119e Käteinen 220e  Yht...