sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Onnellinen päivä

Eilen oli ihan tajuttoman onnellinen päivä.

Onnellisuus on erikoinen asia. Ei tarvii olla kovin ihmeellinen päivä. Muutama hyvä kohtaaminen kavereiden kanssa, jotain omaa, jotain yhteistä puolison kanssa, liikuntaa, onnistunut harrastussuoritus. Pieniä arjen hyviä asioita, siitä se koostuu.

Eilisen onnellisuutta lisäsi etenkin se että en tehnyt pelkästään niitä asioita joita olisin itse halunnut. Kävin puolison työpaikalla jeesaamassa yhessä isommassa hommassa ja siihen meni päivästä viitisen tuntia kun laskee mukaan fillaroinnit mitkä matkoihin kului. Olisin voinut käyttä tämän ajan omaan harrastukseeni ja jossain vaiheessa se vähän harmitti, mutta jälkikäteen ajateltuna päivä oli onnellisempi kun annoin aikaani toiselle kun hän sitä tarvitsi. Palasin illalla vielä harrastamaan ja se kruunasi päivän ihanasti.

Eväshaaste onnistui. Otin eväät ja nälän tullen ne myös söin. Päivän kulutus 7e. Ostin kakkupalan brunsipöydästä ja illalla poikettiin grillille.  Täysin turhia kaloreita.Täysin turhaa rahan käyttöä. Ja silti jotenkin tarpeellista tekemään eilisestä eilisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taloustilanne vuoden 2021 päätyessä

  Vuoden 2021 päättyessä rahatilanne on tämä: Nordnet: 18786e (osakkeet 15475, rahastot 932 ja tilillä 2380) Pankki 2119e Käteinen 220e  Yht...