perjantai 25. lokakuuta 2019

Osakesijoittajaksi

Selkeesti Nordnetin porttiteoria toimii kohdallani. Ensin sijoitetaan superrahastoihin ja hetken kuluttua on aivan pakko päästä kokeilemaan myös osakesijoittamista. 

Eilen se sitten kävi. Menin Nordnettiin ja ostaa paukautin 100 osaketta Nokiaa. Kappalehinta oli 3,45e Ne jotka Nokian kanssa on hävinneet paljon ovat toki kyllästyneet koko osakkeeseen, mutta meikäläinen joka ei elä pelkästään tunteella vaan myös jonkun verran fiiliksellä päätti että ei se yhtiö mihinkään maailman kartalta häviä. Se tulee nousemaan vielä. 

Mulla on ollut sellanen ajatus ja taktiikka että ostan vain rahastoja, koska niiden kanssa ei tarvii ihan hirveeesti ymmärtää mitään. Hajauttelee tarpeeksi ja antaa vaan aikaa ja säännöllistä panostusta niin siitä sitten tulee mitä tulee.

Voi olla että tartuin just ns. putoavaan puukkoon mutta tommosella pikku sijoituksella ei ole kokonaisuuden kannalta mitään merkitystä meni se sitten miten hyvänsä. Uskon että muutaman vuoden kuluttua se on tuplannut arvonsa, koska se nyt vaan toimii alalla joka kehittyy ja kasvaa. Voi olla että se tippuu vielä tuostakin ja jos se tippuu alle kolmosen, niin ostan sata lisää.

Mua ei edelleenkän oikestaan kiinnosta osakkeisiin sijoittaminen. Rahastot on selkeesti sopivin sijoitusmuoto mulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nollasin Pennon

 U usi vuosi ja toive vuodesta jolloin kulutetaan vain vähän innosti ottamaan Pennon uudestaan käyttöön. Toivon pääseväni uudestaan rytmiin,...