maanantai 11. marraskuuta 2019

Hedelmäpelin rulla pyörähti taas

No niin, porttiteoria jatkaa toteutumistaan ja entinen turvallisuushakuinen rahastosijoittaja on tehnyt jo toisen riskisijoituksen osallistumalla Fodelian listautumisantiin. Arvo-osuustilillä oli jotain reilut 1300e sijoittamatonta rahaa ja jonkinmoisen miettimisen jälkeen nakutin kappalemääräksi 300 ja hinnaksi tuli 1290e:n kieppeillä.

Hedelmäpelistä kertoo lähinnä se, että tässä mennään tiedon sijasta 100% fiiliksellä. Näkeehän sen peilistäkin mikä on ollut tämän sijoittajan suurin mielenkiinnonkohde viime vuosina. No tietenkin ruoka. Kun tässä ollaan nyt lipsumassa osakkeiden omistajaksi, niin haluan ehdottomasti omistaa ruokayhtiötä. Miä en mistään numeroista mitään ymmärrä, mutta snacksit ja laitosruoat kuulostaa kasvulta. Pettämättömät perusteet. :) 


Fiilis voi toki johtaa harhaan, esim. äskettäin joillekin omistajilleen myynnin myötä mukavasti tuottanut Kotipitsa olisi jäänyt meikäläiseltä merkitsemättä. En oo koskaan tykännyt niiden pitsoista. Onneksi en vielä ollut sijoittaja silloin kun se firma listautui, niin ei tarvii miettiä.

Tämmöstä on meikäläisen sijoittaminen. Valitaan pottikoneen kaikki linjat ja painetaan nappia "käynnistä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taloustilanne vuoden 2021 päätyessä

  Vuoden 2021 päättyessä rahatilanne on tämä: Nordnet: 18786e (osakkeet 15475, rahastot 932 ja tilillä 2380) Pankki 2119e Käteinen 220e  Yht...