perjantai 14. syyskuuta 2018

Kuukausikatsaus 15.8-14.9

Aivan järkyttävää säätöä, mutta näyttäis siltä että onnistuin tekemään kuvakaappauksen puhelimella ja muutaman mutkan kautta Pennon grafiikka 15.8-14.9 kulutuksesta pääsee tänne blogiin näytille.

Kulutus ylitti kaikki odotukset ja ilman pieniä kirppismyyntilisätuloja oltais paukuttu reippaasti miinukselle.

Suurin kategoria on tässä jaksossa liikenne, joka selittyy uuden polkupyörän ostamisella ja auton laturin särkymisellä. Polkupyörän maksoin kokonaan itse, laturista maksoin kolmanneksen. Trafin liikennevakuutus vai mikä lieneekään oli omalta osaltani 75e Lisäksi liikenteeseen tuli pari bussimatkaa ja 47.50e polttoainekuluja.

Asuminen sisältää minun osuuteni vuokrasta ja sähkölaskusta, jota maksamme kerran kolmessa kuukaudessa.

Ostokset muodostuvat lähes kokonaan uudesta pölynimurista, joka oli pakko ostaa rikkoutuneen tilalle ja josta maksoin puolet.

Myös lahjasarake on poikkeuksellisen iso. Se sisältää tyttären synttärilahjan, kaksi pientä muuta lahjaa ja lasteni kaverin isän hautajaisten voileipäkakut. Tietyissä asioissa yhteisvastuu menee pihiyden yli ja tämä kakkuasia oli nyt sellainen.

Muuttuvat menot olivat yhteensä 1717,59e ja jakson lopun saldo 91,40e.

Veikkaanpa että seuraava kuukausikatsaus tulee olemaan vallan toisen näköinen ja aletaan viimein saada säästöönkin jotain. Toivotaan näin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nousukausisijoittajan ensimmäinen laskukausi

No niin, aloittelevan rahastosijoittajan ensimmäinen kunnon kurssilasku on alkanut. Joulukuussa 2018 rahastot toki olivat hetken miinuksella...