tiistai 30. lokakuuta 2018

Keinotekoiset säännöt ei toimi.

Lokakuu alkaa olla lopuillaan. Kuun alussa asetin tavoitteeksi kaksi kulutonta päivää viikossa. Ei se oikein ole toiminut. Laskin just Pennosta, että neljä päivää on mennyt kokonaan ilman maksutapahtumia. Tapahtumien kokonaismäärää en laskenut, mut 1-6 tapahtumaan päivittäin ja suurin osa niistä liittyy jollain tavalla syömiseen. Ruokakauppa, kahvila, eväät töihin ja ravintola ovat eniten käytettyjä kategoroita. Asuminen ja harrastukset ovat vieneet tässä kuussa eniten rahaa, mutta yksittäisiä päivittäisiä ostoja tulee eniten syömiseen liittyvissä asioissa. Ai että paljonko painan. No paljon! :)

Suhtaudun vähän epäilevästi kohdallani sääntöihin joissa pitää vaikka saada nollapäiviä kalenteriin. Ihan kiva kokeilu mut huomasin vain että en mä tollasissa säännöissä pysy. Rahaa menee se mikä menee ja niinä päivinä minä menee piste. Analysoin kuukauden tarkemmin loppuviikosta, mut turhiin asioihin ei ole kulunut rahaa, sen tiedän jo nyt. Ei ainakaan paljoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tammikuu

Joulun jälkeen päätin panna pään pensaaseen ja unohtaa Pennon rumat tilastot. Siirsin joulukuun raportointia päivän kerrallaan eteenpäin ja ...